2. mei, 2017

laat me sleutelen aan je vingers, je emotionele herinneringen draaglijker te maken zodat je weer in de spiegel kan kijken naar een gelukkiger mens.

de dag dat we trots ons diploma overhandigd kregen door Ruud als plus coach vingerreflexoloog

 

 Wat is vingerreflexologie?

 

Dit is een nieuwe behandelmethode voor de aanpak van lichaamlijke of dieper gelegen emotionele problemen onder controle te krijgen .

Terwijl wij de vingers aanraken gaan we diep in een soort gesprekstechniek  waarbij we ons een idee kunnen geven waar en wanneer er bepaalde triggers geweest zijn in je verleden die lijden tot de huidige problematiek . Meestal zijn die triggers terug tevinden  in een tijdspannen van de leeftijd tussen de geboorte en 15 jarige leeftijd. wat voor bepaalde bijhorende emoties  gezorgd heeft . Deze onverwerkte emoties hebben zich jaren opgestappeld en blokades gevormd. Wat je meemaakte en hoe je er mee omging.Dit kan een enorme negatieve invloed gemaakt hebben op jou waardoor je immuunsysteem zo verzwakt is dat het je ziek maakt .Met andere woorden uit balans .Door het toepassen van diepgaande gesprekstechnieken kunnen we aan je brein een ander inpuls geven  en de blokades opheffen waardoor je beter in het leven zal staan en beter omgaan met je emoties.

Je harde schijf kan opgekuist worden  en plaats maken voor leukere gevoellens en een betere kijk op je toekomstpad . Het doemdenken wordt aangepakt en een nieuwe visie op de toekomst toegevoegd .

Creëer wat je echt wil ! 

Deze behandeltechniek  kan toegepast worden voor :  minderwaardigheidsgevoel, angsten , spijsverteringsproblemen , allergiën , pijnsymptomen , emotionele en onverwerkte emoties, faalangst , hoofdpijnen , keelontstekingen , enz .

Wij proberen u zo aangenaam mogelijk te coachen in de goede richting .

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.