Hfl laboratories

producten HFL

De specialist op het gebied van lichaam-en voetverzorging

Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid,het gezicht,probleemnagels en de voeten.

De productlijn van HFL LABORATORIES biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

 

WILT U GRAAG UW LICHAAM EN VOETEN GOED VERZORGEN OF DOEN ER ZICH PROBLEMEN VOOR?

HFL LABORATORIES biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.De verzorging van het lichaam maar ook de huid-en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels,voetschimmel,kloven en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een proffessional.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen worden gebruikt door diabetici en kinderen.

Ik mag  dan ook als eerste getuige zijn van de effectieve werking van deze producten.

Ik had allergische reacties op veel cosmeticaproducten uitslag,jeuk,irritaties aan de ogen tot ik in contact kwam met HFL LABORATORIES en deze ging gebruiken,voor het eerst had ik geen reacties meer .Al vlug kreeg ik opmerkingen uit mijn omgeving ,je ziet er goed uit je hebt geen uitslag meer tot ik hen over HFL vertlede. OOk een groot deel van mijn vrienden en familie is zeer tevreden over de resultaten in het bijzonder over de  schimmelspray(solution),de dagrème derma secret heeft na drie weken een volledige jeugdige en elastische huid,de voeten-deo en crème tegen zweetvoeten want met sportende kinderen had ik deze graag in .huis  als ook voor de werkschoenen van mijn echtgenoot. Het was een groot verschil na het gebruik van deze twee producten. Bij de voetreflexologie maak ik gebruik van de roselan crème of de dermoleen crème zeker na een behandeling voelt het alsof je voeten boter zijn, krijg vaak te horen van de klant dit zachte gevoel zou ik altijd willen hebben ik loop op wolkjes!

En voor mijn aderspatten en zware benen gebruik ik de fresh legs is een afkoeling en een weldaad zeker na een zware werkdag en preventief . Ook in de zomer heeft het je een verfrissend gevoel aan je benen en verlicht.

 

Als ervaren kapster gebruikte ik dan ook de bodygel en later de hair en care bij klienten met extreem veel schilfers en of psoriasis na een paar behandelingen kon je duidelijk resultaat zien.

En ik zelf ben allergisch voor insectenbeten en heb vlug uitslag doorvoor is het een must om de SOS. bij de hand te hebben  en onmiddelijk aan de reactie te wrijven als eerste hulp en ter ondersteuning en herstelling ook ideaal voor in de handtas door het kleine potje overal mee te nemen zeker op vakantie.

Heb je graag meer uitleg of inlichtingen vraag dan vrijblijvend uitleg of ga naar de pagina shop.

Ook staaltjes te verkrijgen indien je eerst wil uittesten.

Sinds kort ook de verdeler voor HFL BELGIE particulieren en GROOTVERBRUIK PROFFESIONALS (enkel SALONVERPAKKING  is niet voor verkoop maar enkel te gebruiken door de proffesionals bij behandelingen)

Intresse ga naar de webshop  

www.hfllaboratoriebelgie.com

voor België

 of www.hfllaboratories.com (the Nederlands +31(0)1345517949) 

 

                   (Begium +32(0) 0495453273 of 09/3243011)

                   (Denmark en Sweden +45 21 64 48 58)

                   (Norway + 47 64 97040 60)

Voor de proffesionals kunnen jullie een prijslijst aanvragen voor inkoop en verkoop van de producten er wordt een mooie winstmarge voorzien . Bij aanvraag per e-mail zal deze jullie toegezonden orden indien je beschikt over een ondernemingsnummer.

contactadres : 

hfllaboratoriebelgie@proximus.be

of

sabinevancauwenberge@proximus.be

Wij proberen u zo spoedig mogelijk te contacteren .