vindt me

hoe ben ik te bereiken

Beste bezoekers , Ik ben woonachtig aan de rand van  Wetteren gelegen in Oost-Vlaanderen tussen de steden Gent en Aalst en Zottegem .

Als je van de autosnelweg komt E-40 rijdt je richting Wetteren centrum , het eerste kruispunt met de MC.Donald aan uw rechter zijde rijdt je over , het volgende kruispunt aan de Carefour rijdt je ook over je bent nu op de zuidlaan , voorbij de carefour sla je de eerste straat rechts in de Oordegemse steenweg , dan sla je opnieuw rechts in de lindenlaan , onmiddellijk sla je de eerste straat links in en op het einde draai je rechts en onmiddellijk links de esdoornlaan in tussen de appartementsblokken door , deze straat loopt op  het einde dood maar op je rechterkant  de lange oprit ter hoogte van een betonnen brievenbus nr 7 A  vindt je achteraan mijn woning de tweede van de oprit nr 7 a. Je ziet achteraan een beigekleurig tuinhuis staan en een bruine afsluiting ,dan ben je goed .

Kom je van richting Melle Brusselse steenweg dan rijd je tot aan het kruispunt van de Mc. Donald links het fitnescentrum , dan sla je links in op het kruispunt en herhaal je de stappen tot aan volgend kruispunt carefour zoals hierboven beschreven .

Kom je van de richting Aalst Brusselse steenweg  dan rijdt je op het kruispunt Massemen in de Massemse Steenweg tot aan ongeveer de doe het zelf zaak aan je linkerzijde De Safti en op uw rechter zijde een Bistro D' Alize dan sla je rechts af de diepenbroekstraat in tot op de splitsing draai je mee naar links voorbij het Chirolokaal links en rechts de appartementsblokken , die straat rijdt je tot het einde je niet meer kan en dan rechts het straatje die doodloopt de esdoornlaan  tussen de appartementsblokken de lange oprit aan uw rechterzijde nr 7 A . Dan heb je uw bestemming bereikt 

Adres:

sabine van cauwenberge
esdoornlaan, 7a
9230 wetteren
België

Openingstijden:

ma en vrijd namiddag van 13u tot 20u
di,woe,do, van 17u15 tot 20u
op zaterdvoormiddag van 9u tot 13u